پيشگيري از مسموميتهاي غذايي در ماه رمضان

غذاي سحري را خوب است زودتر تهيه كنيد و پس از كمي خنك شدن در يخچال قرار دهيد و هنگام سحر آن را دوباره خوب گرم كنيد. اگر بعد از افطار، سحري را تهيه كرده­ايد و نمي توانيد آن را به سرعت خنك كرده و در يخچال قرار دهيد، در پوش قابلمه غذا  را در حالي كه هنوز روي شعله اجاق گاز است بگذاريد به نحوي كه كاملا دهانه ظرف را بپوشاند، سپس بدون آنكه در پوش قابلمه را برداريد بگذاريد بماند تا هنگام سحر مجدداً آن را داغ كنيد.

اين روش فقط براي چند ساعت قابل استفاده است، وگرنه به طور معمول غذاي آماده مصرف را يا بايد به طور كامل سرد كرد، يعني درون يخچال نگهداري كرد (دماي يخچال حدود 4-5 درجه سانتيگراد بالاي صفر است) و يا بايد به صورت كاملا داغ با شعله كنترل شده آتش (يعني دماي بالاي 80 درجه ) نگه داشت. نگهداري غذا در شرايط نه سرد و نه داغ خطر آفرين است و موجب مسموميت مي­شود.

                                منبع: نشريه پيام سلامتي، شماره 36، ص 85

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
نظر دهید

آدرس پست الکترونیک شما در این سایت آشکار نخواهد شد.

URL شما نمایش داده خواهد شد.
بدعالی
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots.