پيشگيري از مسموميتهاي غذايي در ماه رمضان
غذاي سحري را خوب است زودتر تهيه كنيد و پس از كمي خنك شدن در يخچال قرار دهيد و هنگام سحر آن را دوباره خوب گرم كنيد. اگر بعد از افطار، سحري را تهيه كردهايد و نمي توانيد آن را به سرعت خنك كرده و در يخچال قرار دهيد، در پوش قابلمه غذا را در حالي كه هنوز روي شعله اجاق گاز است بگذاريد به نحوي كه كاملا دهانه ظرف را بپوشاند، سپس بدون آنكه در پوش قابلمه را برداريد بگذاريد بماند تا هنگام سحر مجدداً آن را داغ كنيد.
اين روش فقط براي چند ساعت قابل استفاده است، وگرنه به طور معمول غذاي آماده مصرف را يا بايد به طور كامل سرد كرد، يعني درون يخچال نگهداري كرد (دماي يخچال حدود 4-5 درجه سانتيگراد بالاي صفر است) و يا بايد به صورت كاملا داغ با شعله كنترل شده آتش (يعني دماي بالاي 80 درجه ) نگه داشت. نگهداري غذا در شرايط نه سرد و نه داغ خطر آفرين است و موجب مسموميت ميشود.
منبع: نشريه پيام سلامتي، شماره 36، ص 85
نسخه قابل چاپ | ورود نوشته شده توسط مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام گراش در 1392/04/29 ساعت 01:10:00 ب.ظ . دنبال کردن نظرات این نوشته از طریق RSS 2.0. |