برگزاری دوره امر به معروف و نهی از منکر در مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام گراش
« سجاد باقری » مسئول ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهر گراش اظهار داشت: امر به معروف و نهی از منکر دو واجب مهم اسلامی است که سلامت جامعه و ارزشهای اسلامی را تضمین و حفظ میکند. دین مقدس اسلام برای سلامت افراد جامعه و اجرای صحیح احکام الهی، تمام افراد جامعه را موظف کرده که بر اعمال یکدیگر نظارت کنند و بدون هیچ گونه ترس، جلوی تخلفات یکدیگر را بگیرند. امر به معروف و نهی از متکر، بسیج عمومی برای ریشه کن کردن فساد و ایجاد جامعهای سالم است.
وی افزود: امر به معروف و نهی از منکر یکی از اصول عملی اسلام و از مهمترین و عظیمترین فرایض دینی است. این اصل مهم در قرآن و سیرهی معصومین(ع) مطرح شده است. پیامبر اکرم(ص) میفرماید: کسی که امر به معروف و نهی از منکر کند جانشین خداوند در زمین و جانشین خدا و کتاب خداست.
آقای باقری خاطر نشان کرد: اگر از ابتدا جلوی منکر گرفته نشود و مردم سکوت اختیار کنند، انجام گناه عادی میشود و در گام بعدی، خودشان مرتکب گناه خواهند شد و بعد، از گناه خشنود میشوند، سپس دیگران را به گناه تشویق میکنند، سپس در برابر کسانی که اهل گناه نیستند موضع گیری میکنند.
وی بیان کرد: ترک این مسئولیت مهم اجتماعی پیامدهایی دارد که عبارتند از: وارونه شدن شخصیت فرد: ترک امر به معروف موجب میشود ارزشهای فرد تغییر کند، شریک شدن در گناه گناهکاران: امام صادق(ع) میفرماید: هر کس همسایهی گنهکاری داشته باشد و او را از گناه منع نکند با او شریک جرم است. شیوع فساد: پیامبر(ص) میفرماید: اگر معصیت پنهانی انجام شود فقط به خود شخص آسیب میرساند و اگر علنی و آشکارا انجام شود و با او برخورد نشود همه آسیب میبینند.
آقای باقری افزود: کسی که دیگران را به خوبیها و ارزشها دعوت میکند برای آنکه در عملش موفق باشد باید صفات و شرایطی داشته باشد که عبارتند از: برخورد شایسته و چهرهی گشاده، گفتار نرم، حوصله و بردباری، کار برای خدا، صبر و تحمل و با معروف و منکر آشنایی داشته باشد.
نسخه قابل چاپ | ورود نوشته شده توسط مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام گراش در 1397/12/26 ساعت 07:42:00 ق.ظ . دنبال کردن نظرات این نوشته از طریق RSS 2.0. |