گياهان دارويي
زعفران
طبع زعفران گرم و خشك است و داراي ويتامين b2 ميباشد . قسمت مورد استفاده زعفران در رنگ كردن خوراكيها تارهاي گل آن است كه در اصطلاح گياه شناسي به آن كلاله ميگويند.و اغلب اين كلالهها با خامه همراه است. همراه بودن اين تارها با خامه هر چند تقلب محسوب نميشود ولي از قيمت آن ميكاهد. زعفران داراي بوي قوي و عطر مطبوع و طعمي تلخ و كمي تند ميباشد. تكثير اين گياه به وسيله پيازها در اواسط تيرماه صورت ميگيرد.
خواص آن عبارتند از:
تسكين دهنده سردرد شديد-رفع بيخوابي-نشاطآور-ضدعفوني كننده- جلوگيري از پوسيدگي دندان- تقويتكننده قواي پنجگانه-ادرارآور-قابض-زهكشكننده كليه و مثانه-جلوگيري از انزال زودرس- تقويت نيروي جنسي- دافع بلغم و سودا- ضدفتق- مسكن دندان درد- ضد سرفه- ضدمننژيت
منبع:گنج الشفا ،كاظم كياني،ص272
نسخه قابل چاپ | ورود نوشته شده توسط مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام گراش در 1392/05/09 ساعت 10:33:00 ق.ظ . دنبال کردن نظرات این نوشته از طریق RSS 2.0. |
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
نظر دهید