
گريپ فروت دشمن پوكي استخوان
بررسيها نشان ميدهد؛ مصرف گريپ فورت با كمك به استحكام استخوانها از بروز پوكي استخوان جلوگيري ميكند.
محققان معتقدند؛ بخشهاي قرمز رنگ داخل گريپفروت نقش مؤثري در استحكام بخشي به استخوانها ايفا ميكند. محققان دانشگاه تگزاس در تحقيقاتشان دريافتند افرادي كه مصرف گريپ فروت 10 درصد از برنامه غذايي روزانهشان را تشكيل ميدهد، به ميزان قابل توجهي كمتر در معرض بروز پوكي استخوان هستند. مصرف گريپفروت به طور متوسط بين 16 تا 24 درصد در تقويت استحكام استخوانها مؤثر است. و ئچنانچه در برنامهغذايي از منابع سرشار از منيزيم نيز استفاده شود، اين تأثير به حداكثر خود خواهد رسيد، در حال حاضر بيش از 75 ميليون نفر در جهان دچار پوكي استخوان پيشرفته هستند كه نسبت مبتلايان زن به مرد 4 برابر بيشتر است.
منبع: نشريهي نامهي جامعه ، شماره53، ص72
نسخه قابل چاپ | ورود نوشته شده توسط مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام گراش در 1392/11/05 ساعت 11:12:00 ق.ظ . دنبال کردن نظرات این نوشته از طریق RSS 2.0. |
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
نظر دهید