گريپ فروت دشمن پوكي استخوان

بررسي­ها نشان مي­دهد؛ مصرف گريپ فورت با كمك به استحكام استخوان­ها از بروز پوكي استخوان جلوگيري مي­كند.

محققان معتقدند؛ بخش­هاي قرمز رنگ داخل گريپفروت نقش مؤثري در استحكام بخشي به استخوان­ها ايفا مي­كند. محققان دانشگاه تگزاس در تحقيقاتشان دريافتند افرادي كه مصرف گريپ فروت 10 درصد از برنامه غذايي روزانه­شان را تشكيل مي­دهد، به ميزان قابل توجهي كمتر در معرض بروز پوكي استخوان هستند. مصرف گريپفروت به طور متوسط بين 16 تا 24 درصد در تقويت استحكام استخوان­ها مؤثر است. و ئچنانچه در برنامه­غذايي از منابع سرشار از منيزيم نيز استفاده شود، اين تأثير به حداكثر خود خواهد رسيد، در حال حاضر بيش از 75 ميليون نفر در جهان دچار پوكي استخوان پيشرفته هستند كه نسبت مبتلايان زن به مرد 4 برابر بيشتر است.

منبع: نشريه­ي نامه­ي جامعه ، شماره­53، ص72

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
نظر دهید

آدرس پست الکترونیک شما در این سایت آشکار نخواهد شد.

URL شما نمایش داده خواهد شد.
بدعالی

درخواست بد!

پارامتر های درخواست شما نامعتبر است.

اگر این خطایی که شما دریافت کردید به وسیله کلیک کردن روی یک لینک در کنار این سایت به وجود آمده، لطفا آن را به عنوان یک لینک بد به مدیر گزارش نمایید.

برگشت به صفحه اول

Enable debugging to get additional information about this error.