كوتاه وپرفايده براي خانم ها

كوتاه و پر فايده براي خانم­ها

جذب چربي از سوپ يا خورش :

براي جدا كردن چربي از سوپ يا خورش، چند قطعه يخ در كيسه نايلوني تميزي، بيندازيد و آن را محكم ببنديد، سپس در ظرف سوپ يا خورش قرار دهيد. چربي ها به دور يخ جذب شده و شما به آساني مي­توانيد آنها را برداريد.

جلوگيري از تغيير رنگ كلم قرمز:

اگر كلم قرمز شما در هنگام پخت آبي يا بنفش شد، به آن كمي سركه اضافه كنيد. كلم بار ديگر قرمز مي­شود.

برطرف كردن سياهي از روغن در حال سرخ شدن:

اگر روغن در هنگام سرخ شدن سياه شد، مي­توانيد چند قطره سركه به آن اضافه كنيد ودر ظرف را ببنديد و به سرخ كردن ادامه دهيد، رنگ روغن روشن­تر مي­شود.

طعم دار كردن ماهي:

بهترين روش براي زدودن بوي ماهي، مزه­دار كردن آن است. يكي از رايخ­ترين راه­ها آغشته كردن ماهي به مخلوطي از زعفران ، زردچوبه، پودر سير، نمك وفلفل سياه به تنهايي يا همراه با آرد سفيد است.

مزه دار كردن روغن سرخ شده:

شما مي­توانيد به جاي طعم دار كردن ماهي، روغن آن را مزه­دار كنيد. به اين صورت كه پس از داغ شدن روغن، درون ماهي تابه، ورقه­هايي از زنجبيل تازه و يا نصف قاشق چايخوري از پودر آن را در روغن ريخته، سپس ماهي را در آن سرخ كنيد. اگر از زنجبيل تازه استفاده مي كنيد، سه تا چهار دقيقه صبر كنيد تا ورقه­ها با روغن سرخ شوند.

منبع:فصلنامه فرهنگي واجتماعي هدي ، شماره 12، ص90

 

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
نظر دهید

آدرس پست الکترونیک شما در این سایت آشکار نخواهد شد.

URL شما نمایش داده خواهد شد.
بدعالی

درخواست بد!

پارامتر های درخواست شما نامعتبر است.

اگر این خطایی که شما دریافت کردید به وسیله کلیک کردن روی یک لینک در کنار این سایت به وجود آمده، لطفا آن را به عنوان یک لینک بد به مدیر گزارش نمایید.

برگشت به صفحه اول

Enable debugging to get additional information about this error.