فضيلت روزهاي ماه مبارك رمضان
فضيلت روزهاي ماه مبارك رمضان
ابن عباس از رسول خدا(صل الله عليه وآله)روايت كرده است كه فرمود: اگر بدانيد براي شما در ماه رمضان چيست، هر آينه خدا را زياد شكر خواهيم كرد.
روز اول: هنگامي كه شب اول ماه فرا ميرسد، خداوند بزرگ تمام گناهان، امتم را ميآمرزد؛ چه گناه پنهاني، چه گناه آشكار. و برايشان دو هزار درجه مينويسد و پنجاه شهر بنا مينمايد.
روز دوم: به هر گامي كه شما بر ميداريد، عبادت و روزهي يك سال و پاداش يك پيغمبر نوشته ميشود.
روز سوم: خداوند به عدد هر موي بدن شما، بارگاهي در فردوس ازدُر سفيد مرحمت ميكند؛ كه در بالاي آن دوازده هزار خانه از نور، و پايين آن دوازده هزارخانه، و در هر خانه هزار تخت است.و بر روي هر تختي حوريههايي براي شما هستند. و در روز هزار فرشته در آيند كه با هر يك هديهاي است.
روز چهارم : خداوند در بهشت هفتاد هزار قصر به شما عطا ميفرمايد كه در هر قصري هفتاد هزار خانه و در هر خانهاي پنجاه هزار تخت است.
روز پنجم: خداوند در جنه المأوي هزار هزار شهر به شما مرحمت ميكند، كه هر شهري هفتاد هزار خانه، و در هر خانه هفتاد هزار سفره، و در هر سفره هفتاد هزار ظرف و در هر ظرف شصت هزار نوع غذاست كه به يكديگر شبيه نيستند.
روزششم: خداوند در دارالسلام به شما صد هزار شهر مرحمت ميكند. كه در هر شهري صد هزار خانه، در هر خانه صد هزار اتاق، در هر اتاقي صد هزار تخت از طلا و بر هر تختي همسري از حور العين نشسته است كه سي هزار لباس بر تن دارد و با دُر و ياقوت بافته شده است كه هر يك از آنها صد كنيز دارد.
روز هفتم: خداوند در جنة النعيم پاداش چهل هزار شهيد هزار زهد، به شما عطا كند.
روز هشتم: خداوند عمل شصت هزار عابد و شصت هزار زاهد، به شما عطا كند.
روز نهم: خداوند بزرگ پاداش هزار عالم و هزار اعتكاف كننده و هزار پيكار كننده، به شما مرحمت كند.
روز دهم: خداوند پاداش بر آوردن هفتاد هزار حاجت، به شما مرحمت نمايد.
روز يازدهم: خداوند بزرگ براي شما چهار حج و عمره كه در هر حجي با پيامبري از پيامبران خدا(صلي الله عليه وآله)، و هر عمره اي با صديق يا شهيد به جا آورده شده باشد، مقرر فرموده است.
روز دوازدهم: خداوند بلند مرتبه بديهاي شمارا به خوبيها مبدل كرده و حسنات شما را چندين برابر ميكند، و به شما به ازاي هر حسنهاي هزار هزار حسنه ميدهد.
روز سيزدهم: خداوند براي شما مثل عبادت اهل مدينه مينويسد و به اندازهي هر سنگ و كلوخي كه بين مكه و مدينه است، شفاعت مرحمت ميفرمايد.
روز چهاردهم: گويا شما آدم و نوح، و بعد از آنها ابراهيم و موسي، و بعد از آنها داوود و سليمان را ملاقات نمودهايد. و گويا با هر پيغمبري دويست سال عبادت كردهايد.
روز پانزدهم: خداوند بزرگ حاجتهايي از حاجت هاي دنيا و آخرت شما را بر ميآورد و آن چه را به ايوب مرحمت كرده است. و در روز قيامت چهل نور عطا ميكند كه ده تاي آن در طرف راست، ده تاي آن در طرف چپ، ده تاي آن جلو وده تاي آن پشت شماست.
روز شانزدهم: زماني كه از قبر خارج شديد، خداوند به شما شصت حله براي پوشش وشصت شتر براي سواري عطا كند، وابري فرستد كه از گرما وحرارت آن روز، شما را سايه افكند.
روز هفدهم: خداوند بزرگ ميفرمايد : به راستي كه من آنها را با پدرانشان آمرزيدم وسختي هاي روز قيامت را از آنها برداشتم.
روز هجدهم: خداوند بزرگ، جبرئيل، ميكائيل،اسرافيل، ملائكهاي كه عرش را حمل ميكنند وبهشتيان را امر ميفرمايد كه تا سال آينده براي امت محمد (صلي الله عليه وآله) طلب مغفرت نمايند.
روز نوزدهم: هيچ فرشتهاي در آسمان ها و زمين باقي نميماند، مگر اينكه هر روز از خداي خود براي زيارت قبرهاي شما اجازه ميگيرند، با هر فرشتهاي هديهاي هست.
روز بيستم: خداوند به سوي شما هفتاد هزار فرشته ميفرستد كه شما را از هر شيطان رانده شده نگهداري كند. و براي شما به اندازهي هر روزي كه روزه گرفتهايد روزهي صد روز را بنويسد. و ميان شما وآتش گودالي قرار دهد و به شما ثواب كسي كه تورات و انجيل و فرقان را كرامت كرده، مرحمت ميكند، و به هر آيهي قرآن، هزار حوري به نكاح شما در مي آورد.و با اندازهي پرهاي جبرئيل، عبادت يك سال مينويسد و پاداش تسبيح عرش وكرسي را عطا ميكند.
روز بيست ويكم: خداوند قبر را بر شما به مقدار هزار فرسخ، وسيع مينمايد. از شما تاريكي و وحشت را بر ميدارد، قبر هاي شما را چون قبر شهدا قرار ميدهد و صورت هاي شما را مانند يوسف (عليه السلام)، فرزند حضرت يعقوب (عليه السلام) در ميآورد.
روز بيست ودوم: خداوند بزرگ ملك الموت را آن چنان كه به سوي انبياء ميفرستد، به سوي شما ميفرستد، و از شما ترس وهراس نكير و منكر را برطرف ميسازد، وغصهي دنيا و آخرت را از شما دور ميسازد.
روز بيست وسوم: شما با پيامبران (عليهم السلام) و صديقين و شهداء عبور خواهيد نمود. وگويا شما هر يتيمي از امت مرا سير نموده، و هر عرياني را پوشانيدهايد.
روز بيست وچهارم: شما از دنيا نميرويد مگر آنكه هر فردي از شما جاي خود را در بهشت مي بيند. و به هر فردي ثواب هزار مريض و هزار غريب كه به خاطر طاعت خداي بزرگ از ديار خود خارج شده باشند، داده ميشود. و به شما ثواب هزار بنده آزاد كردن از فرزندان اسماعيل(عليه السلام) را ميدهد.
روز بيست وپنجم: خداوند بزرگ براي شما در زير عرش هزار بارگاه سبز كه بر سر هر بارگاهي سايباني بزرگ از نور است، بنا كند. در آن هنگام خداي بزرگ ميفرمايد: اي محمد(صلي الله عليه وآله)منم پروردگار شما، وشما بندگان من. در اين گنبدها در سايهي عرش من قرار گيريد و بخوريد و بياشاميد و نوش جانتان. پس شما را ترس نيست و غمگين نخواهيد بود.خداوند ميفرمايد: اي محمد سوگند به عزت و جلالم هر آينه شما را به سوي بهشت خواهم برد، كه اولين وآخرين شما در شگفت آيند، و براي هر يك از شما هزار تاج از نور قرار ميدهم. و بدون حساب وارد بهشت خواهيد شد.
روز بيست وششم:خداوند با رحمت به سوي شما نظر كند پس همه ي گناهانتان به غير از خونريزي و حق الناس را ميآمرزد.
روز بيست وهفتم: گويا شما هر مؤمنه و مؤمنه اي را ياري نموده، و هفتاد هزار برهنه را پوشانيده، و هزار پيكار كننده را خدمت كرده، وهر كتابي كه خداوند بزرگ بر پيغمبرانش (عليهم السلام) نازل فرموده قرائت كردهايد.
روز بيست وهشتم: خداوند بزرگ در جنة الخلد صد هزار شهر از نور قرار ميدهد، و در جنة المأوي صد هزار منبر از مشك، درون هر منبر هزار خانه از زعفران و در هر خانهاي هزار تخت از در وياقوت و بر هر تختي همسري از حورالعين مرحمت فرمايد.
روز بيست ونهم: خداوند بزرگ هزار هزار محله، درون هر محله اي بارگاهي سفيد و نوراني، در هر بارگاهي تختي از كافور سفيد و بر روي آن هزار فرش از سندس سبز، و روي هر فرشي زني بسيار زيبا و چشم مشكي است كه هفتاد هزار حله بر تن دارد بر سرش هشتاد هزار روپوش قرار داشته كه هر روپوش با در وياقوت آراسته شده باشد.
روز سي ام: خداوند به هر روز كه بر شما گذشته، ثواب هزار شهيد و هزار صديق دهد، و عبادت پنجاه سال و روزه ي دو هزار روز بنويسد. و براي شما به عدد آنچه رود نيل مي روياند ، درجه بالا ميبرد.و از ترس پل صراط وروز قيامت در امان دارد. و در بهشت كه ريان ناميده ميشود، در روز قيامت باز نخواهد شد، اما براي مردان و زنان روزه دار گشوده خواهد گرديد.
نسخه قابل چاپ | ورود نوشته شده توسط مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام گراش در 1392/05/12 ساعت 11:10:00 ق.ظ . دنبال کردن نظرات این نوشته از طریق RSS 2.0. |