دسر هويج فرنگي
مواد لازم:
هويج فرنگي 1 كيلوگرم
عسل 2 قاشق غذا خوري
هل سبز ساييده 1 مثقال
گلاب 2 قاشق غذا خوري
زعفران ساييده 1 گرم
مخلوط خلال پسته، بادام، و پودر نارگيل مجموعاً 4 قاشق غذا خوري
طرز تهيه:
ابتدا هويج هايي را كه از پيش آماده كردهايد، به خوبي بشوييد، بعد، آنها را بخار پز كرده، سپس با گوشت كوب برقي به صورت پوره درآوريد، آن گاه عسل را به همراه گلاب، زعفران و هل ساييده به آن اضافه كرده، همه را با هم به طور كامل مخلوط كنيد. در حين مخلوط كردن، 2 قاشق غذاخوري از مخلوط خلال پسته و خلال بادام و پودر نارگيل را به مرور به آن بيفزاييد. ظرف را تكان دهيد تا سطح مواد صاف شود، پس از آن، دو قاشق غذا خوري از مخلوط خلال پسته، خلال بادام و پودر نارگيل را روي دسر ريخته، آن را به مدت چند ساعت در يخچال بگذاريد تاخودش را بگيرد. اين دسر براي تقويت بينايي، بسيار مفيد است. بهتر است همراه با اين دسر 1 قاشق روغن زيتون نيز ميل شود.
نسخه قابل چاپ | ورود نوشته شده توسط مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام گراش در 1392/04/15 ساعت 11:33:00 ق.ظ . دنبال کردن نظرات این نوشته از طریق RSS 2.0. |