برگزاری نشست اخلاقی با موضوع خانواده در قرآن در مدرسه علمیه خواهران الزهرا(س) گراش.
در این نشست «صغری فیروزی» استاد و مشاور مدرسه علمیه خواهران الزهرا(س) گراش، اظهار داشت: ازدواج تا آنجا اهمیت دارد که خداوند پس از خلقت آدم و حوا، آنها را به ازدواج هم در می آورد. کشش بین زن و مرد ریشه الهی دارد و بر همین اساس در میان دین مبین اسلام سفارش و تاکید به ازدواج و نهی از انزوا و رهبانیت شده است و از ویژگیهای پیامبران ، محبت ورزی نسبت به همسرانشان است.
وی افزود: عوامل بروز اختلاف در خانواده عبارتند از: عدم شناخت صحیح از زندگی و عدم تجربه: گام اول در رفع این اختلاف شناخت جایگاه خود میباشد و همسران مختصات فکری و رفتاری یکدیگر را در نظر بگیرند و انتظارات خود را بر این اساس تطبیق دهند. زوجین یکسری از کارها را تقسیمبندی کنند، تقسیمبندی کارها به سه صورت میباشد: اموری که خداوند خودش مشخص کرده(بارداری و…)، یک سری تقسیم عرفی است و یک سری از تقسیمات دینی است مانند:تامین نیاز معیشتی بر عهده پدر خانواده است و مسئولیت خانهداری بر عهده زن است.
خانم فیروزی بیان کرد: توقعات بیش از حد زوجین از یکدیگر عوامل بروز اختلاف در خانواده است، اگر مردی بخواهد زندگی خود را اداره کند اصلا نباید کاری به منبع درآمد و حقوق زن داشته باشد. اگر زنی خود را در جایگاه مردانه قرار دهد اقتدار از مرد گرفته میشود و روحیهی لطیف زنانه آسیب میبیند. بهتر است جایگاه زن و مرد محفوظ بماند و توقعات زوجین از همدیگر کم شود.
وی خاطر نشان کرد: موارد دیگر از عوامل بروز اختلاف در خانواده عبارتند از: سهل انگاری در انجام وظایف زناشویی بهترین راه حل در این مورد: یک تذکر مختصر و سپس گذشت میباشد. عدم توجه زوجین به یکدیگر: گام اول در رفع این اختلاف، آشتی بین زوجین، نیکی نسبت به یکدیگر و رعایت تقوای الهی است. راه حل آخر: طلاق، گرچه حلال است اما از دیدگاه الهی بسیار ناپسند است و نزد خدا هیچ چیز بدتر از خانه ای نیست که با جدایی ویران شود .
نسخه قابل چاپ | ورود نوشته شده توسط مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام گراش در 1396/07/20 ساعت 08:59:00 ق.ظ . دنبال کردن نظرات این نوشته از طریق RSS 2.0. |